RECENSIES

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"Onze muur doorbraak"


Wij hebben ons project toe vertrouwd aan de mannen van klusbedrijf Alkmaar.


Het was een giga klus en zeker niet de makkelijkste, ik kan alleen maar zeggen, echt keurig werk mannen !! 

"Keurig in orde"


Patrick heeft bij mij de douchebak en -cabine vervangen. De rand eronder moest betegeld worden, omdat daar verwarmingsbuisjes onderdoor liepen. Patrick heeft dat keurig in orde gemaakt. Hij werkt netjes, ruimt op en gaat pas weg als alles in orde is. Vooraf een prijsafspraak gemaakt waar hij zich ondanks tegenslagen gewoon aan heeft gehouden. Vriendelijke jongen. Bij een volgende klus denk ik zeker weer aan Klusbedrijf Alkmaar!


"keurige afwerking"


Op mijn verzoek is er een kloof met spotjes gemaakt boven mijn slaapkamer raam en met gordijnrailsen er voor.

Keurig afgewerkt en s' nachts geen last meer van het licht door straat lantaarns.

''duidelijke en overzichterlijke''


Erg tevreden met het resultaat door de vakkundigheid en het meedenken van Patrick. Voorafgaand duidelijke en overzichterlijke offerte, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Klantvriendelijk en betrouwbaar. Ik zie hem graag terug.

"Hij luistert goed"


Patrick zijn kwaliteit is dat hij eerst goed luistert naar wat de klant wilt. Hij spreekt alles met je door zodat je weet waar je aan toe bent. De perfectie die hij na streeft zie je terug in zijn werk. Daarnaast is hij erg vindingrijk en denkt hij met je mee.
Dit resulteert in een mooi en passend eindproduct. Ik ben nog elke dag blij met het werk van Patrick.

''Dikke 10""


Wc renovatie laten doen , helemaal opnieuw opgebouwd hij heeft keurig gewerkt alles super strak netjes afgewerkt , Patrick is een super vriendelijke jongen denkt met je mee heeft een goeie service dikke 10 en zeker een aanraader

"Erg blij met nieuwe badkamer"


Badkamer laten doen door Patrick
Helemaal Top

''Aanrader!!''


Ik schrijf normaal nooit een recensie maar dit bedrijf verdient het echt. Top bedrijf! Kan niet anders zeggen. Patrick is initiatiefvol en was bij mijn verzakkende vloer de eerste die de kruipruimte in ging om ter plekke te kijken wat er loos was. Kwam vervolgens met een goed plan en heeft dit ook keurig uitgevoerd. Na de klus is er keurig opgeruimd. Toen tijdens het werken er toch meer ondersteuning nodig was van materiaal is dit geregeld binnen de tijd die de klus vroeg. Fijn bedrijf dat je al je vrienden aanraadt

STUUR ONS EEN RECENSIE

 
 
 
 

WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK